KLARNA FAKTURA
BETALA SÄKERT I EFTERHAND
FRI FRAKT
PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 299 KR
PREMIUM PAPPER
ALLA POSTERS ÄR TRYCKTA I SVERIGE
POSTERS TRYCKTA PÅ PREMIUMPAPPER

POSTERS, PRINTS & TAVLOR

LIFE WITHOUT ART IS JUST STUPID .

SE ALLA POSTERS & PRINTS

BLI INSPIRERAD AV TIDIGARE KUNDER

VÅRA FAVORITER - POSTERS ONLINE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

POSTERS ONLINE - AFFORDABLE LUXURY

Paper Town erbjuder hundratals billiga posters online, affischer och tavlor. Att handla posters online har blivit mycket populärt och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda näst intill alla våra tavlor i fyra olika storlekar. Vi erbjuder även guld ramar, svarta ramar, silvriga ramar och vita ramar i flera olika storlekar.

Unikt för Paper Town är att vi trycker alla posters (som är märkta med varumärket Paper Town) efter att ni har lagt er order. Det betyder att vi kan kontrollera och fastställa hög kvalité på alla tavlor som lämnar vårt lager här i Kungsbacka. Det sker givetvis utan att tumma på leveranstiden!

 

RAMAR

Komplettera din beställning med ramar till dina nya posters!

PREMIUMPAPPER
alla posters trycks i Sverige

BILLIGA POSTERS
utan att tumma på kvalitén

FRI FRAKT
vid order över 299kr

Billiga posters online - utan att tumma på kvalitén!

Genom en beställning av posters online från vår butik så får du ett enkelt och billigt sätt att möblera om och förnya hemmet. Vi säljer billiga posters och tavlor från endast 149kr och högkvalitativa ramar online från 99kr. Dessutom bjuder vi på frakten när du handlar för mer än 299kr. Det är viktigt att påpeka att vi håller hög kvalité och trycker endast på matt premiumpapper trots att vi erbjuder er kunder låga priser.

Köp dina posters online hos oss för att bygga din perfekta tavelvägg
Försäljningen av posters online har skjutit i höjden de senaste åren och vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av
billiga posters, prints, affischer online!

 

SE ALLA +300 POSTERS & PRINTS


INSPIRATION FRÅN VÅR INSTAGRAM

Billiga posters online - affordable luxary

Paper Town har en unik affärsidé där vi trycker posters efter att er order har placerats. Det gör att vi kan hålla nere lagerkostnader, erbjuda bredare sortiment och framförallt pressa priserna till er kunder. Vi erbjuder därmed er kunder billiga posters utan att tumma på kvalitén!
Vi började sälja våra posters online i september 2017 och ser varje månad som går en ökad efterfrågan och försäljning. Nytt för 2018 är att vi breddar oss från att sälja posters online till att nu även erbjuda butiker att bli återförsäljare. Det gör vi dessutom på ett unikt sätt; vi lånar ut ett golvställ som rymmer 48st posters på ett effektivt sätt.

Shoppa posters online - vi hjälper dig!

Har du aldrig shoppat posters online, prints, tavlor och affischer innan? Ingen fara, vi hjälper dig gärna! Ett tips kan vara att ta en titt på sidan för Inspiration från tidigare kunder eller Tips på tavelväggar. Det är mycket fördelaktigt att köpa posters online då sortimentet är bredare och priset (oftast) lägre än i en fysisk butik.

Vad erbjuder vi i sortimentet?

Vi erbjuder många olika sorters posters och även ett brett urval av tillval som t.ex. ramar. I våra posterskollektioner så finns det bland annat svartvita posters, fotomotiv posters, djurmotiv posters och textmotiv posters. Är du intresserad av att komplettera dina nya tavlor med ramar så finns det bland annat guldiga ramar, svarta ramar, vita ramar, svarta ramar, posterhängare, affischlister och tavellister. Givetvis erbjuder vi även tavelkrokar för både betong och gips/trävägg. Allt för att ditt köp ska bli så komplett som möjligt!

Välkommen in att shoppa billiga posters online hos oss på Paper Town!