Fortsätt till inneåll
Fri frakt över 399 kr inom Sverige | Snabb leverans 1-3 dagar
Fri frakt över 399 kr | Snabb leverans 1-3 dagar

10 posters och tavlor från våra kvinnliga konstnärer och kreatörer

I den här artikeln har vi samlat några av de bästsäljande motiven från våra två kvinnliga konstnärer och kreatörer. Dessutom får du en presentation om varje designer. 

Happy shopping!

Trendiga posters och tavlor

Posters och tavlor är ett enkelt sätt att förändra ett hem, sätta färg på det och skapa en egen, personlig stil och känsla. Hos oss på Papertown hittar man mängder av fina och inspirerande motiv, alla signerade Julia M Gustafsson och Linda Hansson. 


Här finns fotografisk konst och fototavlor, tavlor med djur, svartvita posters, illustrationer, naturmotiv och mycket, mycket mer. Här finner man något för varje rum och för varje hem - det svåra är att välja. I vår produktkategori för posters har vi hundratals olika motiv att välja mellan.


När man väl gjort sitt val - eller sina val - är det bara att välja vilken storlek som passar bäst. Inte heller det helt enkelt. Nedan presenterar vi de två kreatörerna och topp-tio tavlor och posters signerade av de två.

Presentation av Julia M. Gustafsson

Julia har studerat konst i såväl Sverige som USA och har haft utställning med målningar, skisser och produkter skapade av henne själv. Hon brinner för skapandet och det kreativa och konsten är hennes sätt att uttrycka sig.


 Kameran och penseln är de två verktyg som ligger henne närmast hjärtat men hon kan använda i princip vad som helst för att skapa konst - det viktigaste är att hennes alster får folk att känna något, oavsett vad de känner, för konst är som bekant subjektiv. För att ta del av än fler verk av Julia kan du vända dig till exempel till TikTok och Instagram. Se alla posters och tavlor från Julia M Gustafsson.

Presentation av Linda Hansson (Årstidens bästa)

Linda Hansson driver varumärket Årstidens Bästa och är verksam som florist i Dalarna. I de posters som skapas av Lindas fotomotiv får vi en glimt av hennes kärlek för främst blommor och växter men även andra detaljer gör inspel. 


De gemensamma nämnarna är de harmoniska färgsättningarna, naturligheten och känslan av innerlighet. Pampiga buketter, närbilder på blommor, starka och neutrala färger - i motiven möts vi av en inspirerande blomsterprakt och nu kan alla hänga Lindas favoritbilder på väggen. 


Posters signerade Linda Hansson passar i hemmets alla rum, från barnrummet till det vuxna sovrummet, från köket till vardagsrummet. Linda Hansson finns även på Instagram där du får än mer inspiration. Se alla tposters och tavlor från Årstidens bästa (Linda Hansson).

199 kr

1. Studio Atelier poster

Studio Atelier har ett trendigt motiv i dämpad färgskala. Krukan i rostbrunt kan vid första anblicken kännas kantig och hård men med blommor som spretar åt alla håll mjukas intrycket upp och betraktaren bjuds in att upptäcka små fina detaljer. Illustrationen är gjord av Julia M Gustafsson.


199 kr

2. Atelier Fleur poster

Blomsterverkstad. Bara namnet på postern fyller en med lugn men även motivet gör sitt för att skapa denna känsla. Med sina krukor och blommor i dämpade nyanser i beige skapar motivet ett fint blickfång som gör att postern passar in i varje rum i hemmet. Sätt en valnötsfärgad ram runt tavlan och häng den i vardagsrummet, gärna ackompanjerad av mer färgstarka motiv. Eller förse den med en starkt roströd ram och häng den i barnrummet; barnsligt, färgglatt och elegant på en och samma gång. Illustrationen är gjord av Julia M Gustafsson.


199 kr

3. Vaso di Fiori poster

Färg men ändå inte färg. Så känns Vaso di fiori som med sina gröna nyanserade toner smälter in i vilket hem och rum som helst. Kanske i en bostad signerad åt en man som gör exklusiva val i sin inredning och där färgsättningen går ton i ton i avskalad stil? Motivet med den stora vasen med ett schackruteliknande mönster skapar ett samtalsämne oavsett var tavlan hänger. Illustrationen är gjord av Julia M Gustafsson.200 kr

4. Botanique poster

De posters Julia M Gustafsson illustrerat har ofta dämpade färgsättningar och Botanique poster är inget undantag. Dock sticker just denna poster ut en aning med blommornas mörka röda färg. Botanique ger en varm och inbjudande känsla och motivet med mjuka blommor gör att postern passar in i mer eller mindre alla rum i hemmet men tänk en läshörna med en mysig fåtölj, en skön pläd och en lantlig bokhylla fullproppad av böcker - och Botanique som väggprydnad!


199 kr

5. Galleria d'art poster

Denna poster illustrerad av Julia M Gustafsson har ett trendigt motiv i form av ett oregelbundet, mjukt sträck där vi kan läsa "Galleria d´art". Med sin sobra färgsättning i brunt och rostbrunt med inslag av grönt passar tavlan som solitär, på en vägg där den får stå för sig själv och inte försvinner bland andra tavlor. Då det är en mockup kommer färgerna på din tavla att skilja sig något från dem du ser på sidan.199 kr

6. Big white flower poster

Med dämpad färgsättning och harmoniskt motiv är denna känslosamma poster en riktig favorit. I all sin enkelhet visar den en stor, vit blomma, liggande på ett träbord, på naturens råa charm. Blomman är i blickfånget, den tar över hela bilden, men de torkade kvistarna och bordet ger ytterligare en dimension, lyfter blomman ytterligare. Motivet är stillsamt, enkelt och oerhört tilltalande. Välj en ram som lyfter färgerna i träet och de torkade blommorna så får du ytterligare ett djup i tavlan. Motiv Linda Hansson.199 kr

7. Dried flowers poster

De torkade blommorna i en beige-brun nyans kan kännas lite dämpade och nästan melankoliska men motivet är oerhört vackert och fyllt av känsla. Rama in postern med en härlig träram, varför inte en du gjort själv med material hämtat direkt från skogen, och häng tavlan ovanför skrivbordet. Känn lugnet infinna sig, finn inspiration och njut av naturens skönhet. Eller välj ut flera tavlor i snarlika motiv, rama in dem med samma ramar och häng dem i hallen - ett fint välkomnande för såväl de boende som deras gäster. Motiv Linda Hansson.


199 kr

8. Dahlia café au lait poster

Dahlior. Dessa vackra och spröda - men ändå så starka - blommor. En favorit hos många och ett populärt motiv att hänga på väggen (eller att ha naturligt i en vas). Dahliorna i detta motiv är vackert krämfärgade i en färg som påminner om café au lait och därav dess namn. 


Stående i rustika krukor på ett enkelt träbord och med ett plåtskåp i bakgrunden känns blommorna om möjligt än mjukare än de är men samtidigt uppvisar de en styrka i allt det råa runtomkring. 


Har du badrum eller bastu i källaren - testa hänga tavlan där! Alternativt i ett sovrum där det naturliga finns närvarande också i andra detaljer, kanske i beiga sängkläder av linne, mjuka textilier och lantliga möbler. Motiv Linda Hansson.


199 kr

9. Flower box poster

Tänk att en blomma kan se så olika ut beroende på om den har ett större eller mindre utrymme att breda ut sig i, om den ligger eller står. En blomsterlåda med flera fack kan antingen fyllas med blommor av olika sorter eller av olika storlek såsom i detta motiv där endast dahlior har använts. Att en blomma kan ge så olika känsla och se så olika ut! Är det samma sorts dahlia i olika storlekar? Är det olika sorter? Ju mer man tittar på motivet desto fler detaljer upptäcker man och snart har varje blomma sin unika charm och stil. Välj en sober vit ram och njut av denna harmoniska tavla till frukost, lunch och middag. Motiv skapat av Linda Hansson.


199 kr

10. Dahlia flower "Café au lait" poster

Dahlior är en av Linda Hanssons favoritblommor, i alla fall om vi ska tolka motiven på de flesta av hennes posters. Denna poster kommer från den senaste kollektionen, Garden Collection, och på denna poster utgör ramen en viktig beståndsdel då den pryds av texten "Café au lait". Välj en ram i matt vit eller lyft någon av färgerna i blommorna och förgyll ditt kök med denna detaljrika tavla.