Fortsätt till inneåll
Fri frakt över 399 kr inom Sverige | Snabb leverans 1-3 dagar
Fri frakt över 399 kr | Snabb leverans 1-3 dagar

Om oss & vår vision

Papertown grundades hösten 2017 med visionen att skapa ett unikt men prisvärt urval utav posters och tavlor till ditt hem. Vi har en stor passion för konst och design och att skapa våra egna motiv var en självklar grund för oss för att kunna erbjuda motiv som endast finns hos oss och våra återförsäljare. Utöver våra egna motiv har vi även noga handplockat ett sortiment från begåvade fotografer från hela världen. 


Vi har allt du behöver för att sätta pricken över i:et för en personlig och trivsam miljö i ditt hem - Välkommen!"Visionen är att skapa ett unikt men prisvärt urval utav posters och tavlor till ditt hem."

Alla posters är tillverkade i Sverige

Vi trycker våra posters på ett bestruket 240g premiumpapper här i Sverige. Allt material från de träd som används för produktion av våra posters är FSC® certifierat. Det innebär att träden som används kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som har hänsyn till framförallt miljön men även människorna som arbetar där.Öppnar upp till återförsäljare

Under våren 2018 öppnade vi upp för möjligheten till fysiska butiker att sälja våra svensktillverkade posters. Idag har vi återförsäljare i bland annat Sverige, Norge, Tyskland & Island. Våra posters används även flitigt av stylister inför kommande försäljningar av bostäder.


Vi levererar våra posters i svarta rör och mappar med exklusiv guld-foliering till våra återförsäljare för att på ett snyggt och stilrent exponera dem i butiken.

Instagram

Vi älskar att få se era bilder på hur ni har valt att inreda med era nya tavlor från Papertown Tagga gärna era bilder med #PAPERTOWN och tagga oss  i bilderna: @PAPERTOWN_STORE. Det gör att vi enklare kan hitta era bilder och dela dem via våra sociala kanaler!


Instagram: @papertown_store

Facebook: PAPER TOWN

Kvalité & Packning

Vi trycker alla våra posters på ett kraftigt premiumpapper på ett av Sveriges ledande tryckerier. Vi packar alla våra ordrar på vårt kontor i Kungsbacka vilket gör att vi har full kontroll och alltid kan garantera fantastisk kvalité när det kommer till tryckning & packning - självklart utan att tumma på leveranstiden. 


Företagsinformation

PAPER TOWN AB

Org nr: 559115-9156

Telefon: +4673-51 31 298

Mail: kontakt@papertown.se