Om Paper Town

Hos oss på Paper Town hittar ni ett brett sortiment av snygga posters, prints och tavlor. Vi tillverkar produkter som är skapade av designers och fotografer från hela världen. Dessutom har vi många motiv som är skapade av oss på Paper Towns kontor.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi älskar att få se era bilder på hur ni har valt att inreda med era nya tavlor från Paper Town. Tagga era bilder med #PAPERTOWN och tagga oss gärna i bilderna: @PAPERTOWN_STORE. Det gör att vi enklare kan hitta era bilder och dela dem via våra sociala kanaler!

ALLA POSTERS ÄR TILLVERKADE AV OSS I SVERIGE
Poster Town AB är baserat (kontor & lager) i Kungsbacka, Halland. Vi trycker alltid dina posters (med varumärket: Paper Town) efter att er order är lagd. Det gör att vi alltid kan garantera fantastisk kvalité när det kommer till tryckning, förvaring & packning. Självklart utan att tumma på leveranstiden.Vi trycker alla posters på ett mycket fint premiumpapper. Vi är övertygade om att ni kommer vara nöjd med era posters, prints och tavlor från oss! Observera att posters som säljs till återförsäljare trycks av tredje part, men givetvis i Sverige.

Glöm inte att beställa till matchande snygga ramar.

Företagsinformation

PAPER TOWN AB
Org nr: 559115-9156
Telefon: +4673-51 31 298
Mail: kontakt@papertown.se
VD: Julia Gustafsson


LÄNKPARTNERS:
Reggad på Commo.se