Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt vid order över 299 kr
90 dagar öppet köp
Vi arbetar hållbart och planterar nya träd

Om oss & vår vision

Papertown grundades hösten 2017 med visionen att skapa ett unikt men prisvärt urval utav posters och tavlor till ditt hem. Vi har en stor passion för konst och design och att skapa våra egna motiv var en självklar grund för oss för att kunna erbjuda motiv som endast finns hos oss och våra återförsäljare. Utöver våra egna motiv har vi även noga handplockat ett sortiment från begåvade fotografer från hela världen. 


Vi har allt du behöver för att sätta pricken över i:et för en personlig och trivsam miljö i ditt hem - Välkommen!"Visionen är att skapa ett unikt men prisvärt urval utav posters och tavlor till ditt hem."

Alla posters är tillverkade i Sverige

Vi trycker alla våra posters på ett kraftigt premiumpapper här på vårt kontor och lager i Kungsbacka, det innebär att vi har full kontroll och alltid kan garantera fantastisk kvalité när det kommer till tryckning & packning - självklart utan att tumma på leveranstiden. 
Öppnar upp till återförsäljare

Under våren 2018 öppnade vi upp för möjligheten till fysiska butiker att sälja våra svensktillverkade posters. Idag har vi återförsäljare i bland annat Sverige, Norge, Tyskland & Island. Våra posters används även flitigt av stylister inför kommande försäljningar av bostäder.


Vi levererar våra posters i svarta rör och mappar med exklusiv guld-foliering till våra återförsäljare för att på ett snyggt och stilrent exponera dem i butiken.

Instagram

Vi älskar att få se era bilder på hur ni har valt att inreda med era nya tavlor från Papertown Tagga gärna era bilder med #PAPERTOWN och tagga oss  i bilderna: @PAPERTOWN_STORE. Det gör att vi enklare kan hitta era bilder och dela dem via våra sociala kanaler!


Instagram: @papertown_store

Facebook: PAPER TOWN

Kvalité & Packning

Vi trycker alla våra posters(till privatkunder) på ett kraftigt premiumpapper här på vårt kontor och lager i Kungsbacka, det innebär att vi har full kontroll och alltid kan garantera fantastisk kvalité när det kommer till tryckning & packning - självklart utan att tumma på leveranstiden. 


Företagsinformation

PAPER TOWN AB

Org nr: 559115-9156

Telefon: +4673-51 31 298

Mail: kontakt@papertown.se

Loading...