Fortsätt till inneåll
Fri frakt över 399 kr inom Sverige | Snabb leverans 1-3 dagar
Fri frakt över 399 kr | Snabb leverans 1-3 dagar

Paper Town Collections

Paper Town Collections består av flera olika kollektioner med unika fotografier från olika platser i världen. All fotokonst är fångad av vårt team under olika resor runtom i världen.

Unik fotokonst från världens alla hörn

Vi på Paper Town älskar att resa och upptäcka nya platser. Det är givetvis något som passar mycket bra tillsammans med vårt intresse för att skapa unik och vacker fotokonst.


Genom Paper Town Collections så har vi skapat flera kollektioner från olika resor vi har gjort. Det innebär att alla posters från dessa länder och städer är 100% unika och fotograferade av vårt team.


Här nedanför kan du läsa mer om varje kollektion...


Australia collection

Australien har en av världens vackraste naturer. I den här kollektionen hittar ni allt från vackra naturmotiv till fotkonst innehållande koalor och Operahuset i Sydney.


Fotokonsten är skapad från fotografier tagna under en roadtrip som en av våra fotografer genomförde under 2019 i Australien.


Läs mer och upptäck Australia collection!

Australia collection

Italy collection

Italien är utan tvekan ett av världens mest romantiska länder. Enligt oss på Paper Town är de förmodligen ett av de mest fotovänliga länderna också.


I Italy collection hittar du allt från fashion posters från mode- & shoppinggatorna i Rom till romantisk fotokonst från Florens och Toscana.


Kollektionen består av fotokonst från våra resor till Florens, Toscana, Rom, Vatikanstaten och Milano.


Läs mer och upptäck Italy collection!

Italy collection

Spain collection

Spanien är ett vackert land med mycket vacker natur och växtlighet. I denna kollektionen hittar du mycket växtlighet och stadsbilder.


Vårt team här på Paper Town har besök Spanien flera gånger och har därmed lyckats skapa en bred kollektion av fotokonst.


Fotografierna är bl.a. tagna i Marbella, Barcelona och Alicante.


Läs mer och upptäck Spain collection!

Paris collection

Paris collection består av fotokonst med en klar svartvit och hård karaktär. Här hittar du vackra fotografier från bl.a. Louvren, Eiffeltornet och Les Invalides.


Alla posters i denna kollektionen är fotograferade och skapade av Paper Towns medgrundare, Julia Gustafsson.


Läs mer och upptäck Paris collection!

Warsaw collection

Polens huvudstad Warszawa består av en mycket vacker arkitektur. Som du kan se i Warsaw collection så har staden en härlig blandning mellan gamla anrika byggnader och moderna exklusiva skyskrapor.


Precis som i Paris collection så står Julia Gustafsson som fotograf för hela kollektionen. 


Läs mer och upptäck Warsaw collection!