Fortsätt till inneåll
Fri frakt över 399 kr inom Sverige | Snabb leverans 1-3 dagar
Fri frakt över 399 kr | Snabb leverans 1-3 dagar

JAPANDI POSTERS

En spännande kombination mellan den japanska elegansen och den skandinaviska minimalismen. 

SÅ SKAPAR DU DEN TRENDIGA JAPANDI STILEN I DITT HEM 


En viktig byggsten för att skapa den vackra inredningstrenden Japandi i ditt hem är att inspireras av naturen och minimalismen. Trä i alla dess slag, inredningsdetaljer i spännande former och naturliga färger såsom vitt, beige, rostbrun och svart. 


Testa svarta stolar till ett vitlaserat matbord - eller varför inte bygga en härlig träpanel vid arbetsplatsen eller sängen för att skapa ett härligt lugn med en spännande touch? Låga möbler så som soffa, bänk eller en dagbädd gör sig perfekt när du vill skapa den populära stilen.


Vi har nu tagit fram en posterkollektion som hjälper dig att sätta pricken över i:et! Upptäck vår nya kollektion med spännande former, mjuka färger och en härlig kombination av den tidlösa Japanska estetiken och den moderna och stilrena skandinaviska stilen.Se alla motiv 

5 ENKLA tips för att skapa Japandi-stilen i ditt hem:

1. Satsa på trä. Träbord, träbänk, köksluckor, träpanel, trälampa etc. Tips: Om du är ute efter ett mörkare träslag, se först över om du har möjlighet att måla eller mörkbetsa din befintliga trämöbel för att spara på miljö och konsumtion.

3. Tavlor med Japandi-inspirerade motiv. Det är här vi kommer in och kan hjälpa dig! Vi erbjuder flera spännande kombinationer, former och färger som kommer att passa perfekt tillsammans med ditt nya Japandi-inspirerande hem. Skapa enkelt stilen med en eller flera olika tavlor! Fördelen med illustrationer är att dem oftast består utav mönster i olika former vilket gör att dem är enkla att mixa och matcha! Tips: För att skapa den ultimata Japandi-stilen rekommenderar vi våra ramar i ek, svart eller valnötsfärg.

4. Minimalistiskt. Satsa på väl valda dekorationer och inredningsdetaljer. Tänk stilren elegans och ha hellre en sak för lite än en sak för mycket!

5. Svarta detaljer. Bryt av med svarta detaljer till de mjuka naturliga färgerna som är grunden för Japandi-stilen. Det kan räcka med en svart ram, en poster med svarta detaljer eller en mindre vas i svart.

japandi motiv - PERFECT IMPERFECTION

"Perfect Imperfection" - detta uttryck är en del utav Japandi och grundar sig i råa hantverk som träskålar i oregelbundna men mjuka former och vackra hantverk så som krukor i spännande design.


Perfekt i det icke perfekta skapar du genom att våga blanda form och material i en minimalitisk, avskalad look - utan att förringa den mysiga och ombonade känslan. 


Tips: Se över vad du har hemma. Kanske har du redan ett vackert träbord men alldeles för mycket dekoration på det? Börja med att rensa och ta bort för att få fram den minimalistiska looken. 


Se sedan över vad du behöver för att lyfta fram den japanska andan. Ibland kan det räcka med rätt motiv på posters, en träkorg eller en taklampa i bambu.


Vår Japandi-kollektion är ett enkelt och prisvärt sätt att skapa känslan du är ute efter! Se hela kollektionen nedan:


Se hela kollektionen